mirosdecafea

Just another WordPress.com site

Arta de a fi prost

1 Comment


Pana la urma a obtinut ceea ce a vrut – publicitate.  Uite-l aici. Eu n-am auzit de el pana azi. De n-as fi auzit deloc!

Si-a dat pantalonii jos la conferinta de presa si a aruncat in aer morala noastra, a mediocrilor, a pudibonzilor anonimi si ratati, care n-o sa intelegem probabil niciodata adevarata arta ce transcende granitele oricarei reguli.

“Face parte din modul lui de a fi, mai excentric decât al majorităţii, revoltător pentru 90% din populaţia României, dar sincer în cele din urmă”

Corect…sincer.

Pe cand sinceritate pe toaleta, defecand? Sau poze nud cu mama si bunica domniei sale. De ce nu? Sinceritatea e universala si nu tine cont de varsta si de legaturi de rudenie. Are o fiica? Daca n-are, sa faca una; si repede! Pedofilii ii vor aprecia sinceritatea de care-o sa dea dovada, postandu-i pozele nud pe internet.

Cu siguranta, sinceritatea este o calitate. Opusul ei e…ce? Nesinceritatea, nu? Ipocrizia, minciuna… Noi, filistini ipocriti, ne ascundem adevaratul sine indaratul carpelor…

Sa fim sinceri, oameni buni, cat mai sinceri!

“Fără prea multă pudoare, fără bariere pudibonde”.

Fara bun simt, fara neuroni activi, fara limite ale prostiei, fara respect pentru celalalt de langa tine care ar putea fi ofensat de gestul tau.

Fara amestec de un pic de inteligenta in oceanul de tampenie comprimata, ca sa poata incapea intr-o biata cutie craniana

Advertisements

One thought on “Arta de a fi prost

  1. Pingback: zing.ro | Universalitatea Conştiinţei-Cristice

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s