mirosdecafea

Just another WordPress.com site

Cand scopul scuza mijloacele…

Leave a comment


..inclusiv calcarea in picioare a unor principii.

Evident, in numele tolerantei si a iubirii atotinclusive.

Am in biblioteca doua din cartile lui Rik Warren. Mi-e greu sa pricep cui se datoreaza succesul pe care l-au avut si “rikmania” care a cuprins o gramada de biserici care s-au repezit cu capul inainte in a le studia cu pasiune in serviciile publice. |In cel mai bun caz le acuz de simplism si ratarea esentei Evangheliei lui Isus Christos.

Cred ca ar trebui sa ne ghidam dupa principii si nu dupa scopuri si ca atunci cand scopurile inlocuiesc principiile, fie si intr-o forma mai putin vizibila, individul si biserica, dupa caz, isi vor rata menirea care este nu aceea de a fi relevanti in aceasta lume ci de-al reflecta cu fidelitate pe cel  care este Domnul bisericii.

“Recent pastorul Rick Warren, fondatorul și pastorul Bisericii Saddleback Community Church in Orange County, California, a participat ca invitat la convenția societății islamice din America de Nord, pledând pentru munca împreună a creștinilor și musulmanilor la rezolvarea problemelor globale contemporane, la păstrarea păcii în lume.   “Înainte să dăm mâna, ca răspuns la scrisoarea dumneavoastră, cerem iertare de la Cel-a-tot-milostiv și de la comunitatea musulmană din întreaga lume” a spus Rick Warren.”

Cititi mai departe aici.

Leave a comment