mirosdecafea

Just another WordPress.com site

Ce urmeaza?

Leave a comment


Nu stiu ce urmeaza, habar n-am…

De unde sa stiu eu?

Nu-s nici macar economist ca sa pricep cum se invart rotitele sistemului financiar. Percep doar o cutremurare a temeliilor lumii noastre si chestia cu bursele care merg in jos este doar o parte.

O civilizatie incepe sa dispara odata cu disparitia simtului sacru; golul lasat este umplut cu paine si circ. Suntem pusi in perspectiva pierderii painii sau macar a reducerii cantitatilor pe care urmeaza sa le inghitim si asta este de neimaginat.

Generatia de astazi nu stie sa rabde, sa renunte si sa astepte. Fiecare bate din picior si pretinde, fara sa inteleaga ca inainte de a cere, trebuie sa oferi ceva. |

Europa este un continent decrepit, bolnav de propria copilarie prelungita, o baba care se fatzaie in fata oglinzii, boita si desucheat imbracata in ideea ca doar doar o mai agata pe cineva.

Europenii au produs generatii tot mai micsorate ca numar, de pustani care nu au descoperit ca nu totul iti este permis in viata si ca sexul nu-i un sport pe care-l practici la fel ca fotbalul, fara niciun fel de consecinte. Si tot europenii tarasc dupa ei alte generatii, de caini si pisici care-au inlocuit copiii ce-ar fi putut sa faca ca viitorul continentului sa arate altfel.

Europa a renuntat la Dumnezeu pentru ca nu poti sa crezi si sa faci tot felul de porcarii, cu constiinta impacata. In prezent, Dumnezeu este pe cale sa renunte la randul lui, la Europa.

Ce urmeaza?

“Daca situatia se va agrava in zona Italia-Spania ne putem astepta la disparitia euro nu la intarirea francului. S-ar putea sa asistam la sfarsitul civilizatiei occidentale. Si cum orice sfarsit determina un haos, este nevoie de un nou jandarm”

Cititi mai departe AICI.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s