mirosdecafea

Just another WordPress.com site

Lamaia de marti dupamiaza

2 Comments


Prima ninsoare adevarata de anul acesta. Suficienta zapada, cat sa acopere griul umed al trotuarelor si noroiul pamantului presarat cu palcuri galbene de iarba uscata si cu gunoaie.

Duminica s-a lasat cu capete sparte si magazine vandalizate prin Bucuresti dar…deh, Mitici…ce sa le ceri. In alte orase au demonstrat pasnic. In Botosani au fost 6 manifestanti, ca dovada ca dealurile molcome ale Moldovei atenueaza in oarece masura undele prostiei cu epicentrul in Capitala. Personal sunt impotriva tuturor si dat fiind crestinismul cu harul atotclamat in tot felul de situatii, n-o sa spun ca un politician bun este un politician mort. Dar macar sa-i trimit sa vanda mere in piata pot, nu? Cel mai mult cred ca ma deranjeaza sa fiu luat drept tampit si intampinat de pretutindeni cu discursuri cretinoide in care “jos Basescu” este refrenul atotprezent.

Azi dimineata am realizat ca nu am surse credibile de informare la dispozitie, ca “Adevarul” e al lui Patriciu si “Jurnalul” al lui Voiculescu si eu trebuie sa joc rolul boului care-si urmeaza stapanul in ale mediei, alternativa pe care o refuz cu caposenia ce ma caracterizeaza si care uneori nu-i deloc rea.

Bine macar ca a nins.

Cristian Ionescu ne spune ca fratele pastor X e pedofil si ca a fost dat afara, dupa care ne mustra parinteste si ne indeamna la sfintenie, avertizandu-ne ca nu va ingadui mentionarea numelui respectivului de catre vanjosii comentatori care-l blagoslovesc cu aplauze si “zi-i frate”.

Dupa ce l-a crucificat pe facatorul de cruce Pustan, da dovada de retineri de fata mare vis a vis de cele 6 fete pe care fratele X-ulescu le-a invatat ce-i dragostea in forma ei neplatonica. Aferim, reverende…

Stiu ca-s acru ca o lamaie dar o felie nu strica, cu conditia sa intalneasca o ceasca de ceai fierbinte si o raceala pe masura frigului de afara.

Bine macar ca a nins…

Advertisements

2 thoughts on “Lamaia de marti dupamiaza

  1. Acru..da bine…

  2. In spatiul acesta evanghelic din care face parte si domnul Cristian Ionescu exista o mare vrajba intre lucratorii crestini. E suficient sa apara o acuzatie impotriva unuia pe care nu-l inghite pastorul X si deja e suficient sa rabufneasca pe blogul personal. Am cateva nedumiri in legatura cu acel caz:
    1. Acele femei au tacut toate la unison pana acum cand rechinii gata de executie au simtit miros de sange. Acum dintr-odata, in mod instantaneu, s-au gandit sa “rupa tacerea”.
    2. Toate aceste femei nu au fost hartuite sexual de catre absolut nimeni din mediul social pe care-l frecventeaza (nimeni dar asbolut nimeni nu le-a facut nici un avans la serviciu, in parc, la scoala etc) dar uite ca doar un pastor le-a hartuit. Sau avansurile care vin din alta parte, intr-o societate cu profil moral scazut, sunt ceva obisnuit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s