mirosdecafea

Just another WordPress.com site

Asa grait-a neuronu’ singuratic

Leave a comment


Unii au idei si unii din ei le exprima. Pe unde pot ca sa-i asculte / citeasca cine s-o nimeri. Eu m-am nimerit. Cateva mo(n)stre, comentarii la articole din presa online.

Un ortodox convins:

“La sectele penticostala, baptista, crestini dupa paranghelie samd ,se aduna numai lepre ce cauta victime sa le praduiasca. Astia sant cei care ataca ortodoxia. Scarbele ordinare ce se ling subrat toata saptamina si trag tepe peste tepe si-au facut secte si alte dracovenii si fac pe neprihaniti si mulg zeciuala dela prosti. Toti excrocii sant gasiti la secte si ii vezi ca se bat cu pumnu-n piept ca ei sant neprihaniti si daca te usurezi pe secta lor se supara cica esti om rau. Au inchis si contul meu de pe youtube.”

Un progresist:

“Hai sictir sa moara care-i mai pe interes. Sa va luati voi cu tot cu religiile si denominatiile voastre (ortodocsi, gr. catolici, r. catolici, protestanti, carismatici, penticostali, intercostali sau de care i-ti fi) si sa aberati departe de mine, ok?

In timpul asta, parasiti va rog spatiul online si tot ce inseamna tehnologie, dezvoltarea acestora fiind strans legate de legile fizicii, natura si bun simt, domenii pe care le respingeti cu atata pofta.

Va rog sa nu imi mai calcati nici prin spitale iar daca va mai aud bunica spunandu-mi ca ea stie ca fara ajutorul halucinatiilor ei nu as fi putut sa o ajut, o sa fac tot ce e nevoie pentru a inversa actul medical.

Va scuip in gura.

Moarte ignorantei oligofrene. Traiasca bunul simt si metoda stiintifica!”

Un cinic (nu, nu sunt eu 🙂 ):

“Ca sa inteleaga exact cum sta treaba cu trasnetul, ii recomandam patriarhului sa se urce pe acoperisul de la cea mai inalta biserica, si sa ridice in aer toiagul ala de aur, pana vine un semn de la cel de sus…”

Alt cinic:

“”Pacatosilor!” i-a mustruluit Patriarhul pe credinciosi. “Nu mai dati la biserica LEI, ca asta e hulire de cele sfinte. Luati exemplu de la cei trei magi, care au venit cu dolari, euro si cu aur. Se mai accepta si lire sterline, desi pierdem cam mult la cursul de schimb, asa ca aveti grija sa compensati.
Acum mai aud ca lumea da la profesori fara sa se gandeasca deloc la Biserica.
Doamne, lumea e plina de pacatosi!” a oftat Patriarhul facandu-si cu smerenie semnul dolarului.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s