mirosdecafea

Just another WordPress.com site

Poveste de Valentine’s

Leave a comment


images

S-au intalnit si a fost dragoste la prima vedere. Ea purta ochelari, adica ar fi trebuit sa-i poarte insa de data aceea ii uitase acasa asa ca iubirea ei a fost ceva mai sovaielnica la inceput, pana si-a pus ochelarii si l-a vazut bine. Atunci a inceput si la ea dragostea la prima vedere.

“Ce bine ma intelegi tu”, i-a spus el si ea i-a raspuns: “Aha”. El a luat raspunsul ei si dupa ce s-a gandit indelung la el si l-a intors pe toate partile, l-a gasit potrivit, inteligent, profund si incarcat de taine asa ca a iubit-o si mai mult.

“Crezi ca o sa ploua?”, l-a intrebat ea. El a privit cerul iar norii i-au parut niste ingeri cu aripele intinse asa ca a privit-o in ochi, mut de admiratie. Cat de mult o putea iubi!

Pe masura ce zilele treceau, dragostea lor crestea. Era aceeasi dragoste ca la inceput, adica la prima vedere…

El ii dadea flori culese din parcul de langa blocul unde locuia iar ea ii aducea sandwichuri cu salam si margarina si-i aranja gulerul camasii atunci cand acesta statea anapoda. Adica intotdeauna…

Insa intr-o zi el nu i-a mai adus flori si ea a venit fara sanwichuri. “Cum poate sa se imbrace asa de aiurea?”, gadi ea, privindu-i gulerul de la camasa. “Oare o avea ceva in cap?”, se intreba el, privindu-i fata lipsita de expresie si multumita de sine.

“Crezi ca o sa ploua?”, l-a intrebat ea. El privi cerul si vazu ca nimic nu prevesteste apropierea ploii iar intrebarea ei este fara sens. “Nu”, zise el… si ea i-a raspuns ca de obicei: “Aha”.

Atunci s-au privit la cea de-a doua vedere si au incetat sa se mai iubeasca. Asa ca s-au despartit si au trait fericiti pana la adanci batraneti.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s